duminică, iunie 05, 2016

ISRAELUL LUPTĂ PENTRU VOI - Filmul pe care Israelul nu vrea să-l vedeți



analiză de Gilad Atzmon

În acest film de hasbara (Israelul luptă pentru voi), un gigant israelian încearcă să salveze civilizația europeană.

Acum Israelul e rușinat de acest clip de animație 3D și a făcut eforturi considerabile pentru a-l înlătura de pe youtube. Producătorii filmului (http://www.hallelu.co.il/) l-au șters de pe site.
În video-ul cu pricina, un puternic gigant israelian se luptă pentru a salva Europa de invazia islamică. 
Până la urmă gigantul renunță și permite ca Europa să fie strivită.

Adevărul însă, e destul de diferit. Întregul haos din Orientul Mijlociu, care a născut adevărate tsunamiuri ale emigrației și milioane de refugiați este rezultatul direct al amestecului Israelului în provocarea conflictelor, al propagandei de învrăjbire a popoarelor, al neobositului lobby pro-război al Israelului (AIPAC, CFI, CRIFF, etc) și al războaielor intervenționiste dirijate de imoralii neoconi Zioniști. Israelul și lobby-ul evreiesc sunt responsabili în mod direct pentru dezastrul din Orientul Mijlociu și nu numai.

Dar în clipul de propagandă, colosul evreu încearcă să salveze Europa de ISIS și Islam. Într-un act de auto-sacrificiu eroic, gigantul evreiesc își pune viața în pericol și se poziționează între ISIS și Europa.
În film, evreul este un personaj-stâncă extrem de puternic iar Europa este lipsită de speranță și apărare: păi și atunci de ce comercianții hasbarei (propagandiștii) se plâng că evreii sunt victimele antisemitismului european? Ar fi util ca propagandiștii evrei să se hotărască odată dacă evreul este o victimă sau un super-erou.

Clipul portretizează un ISIS dezinteresat de Israel. Bolovanul ce reprezintă ISIS ocolește Israelul. Ținta acestuia este Europa. De fapt, eu m-aș aștepta ca Israelul să fie ținta Statului Islamic. Dar, în mod evident, nu acesta este cazul în filmul de propagandă. Ați putea să vă întrebați de ce.

Israelienii și-au dat seama că filmul cu pricina nu pune Statul Israel și evreii într-o lumină prea favorabilă. Colosul evreu este un personaj răzbunator și care nu inspiră încredere. Acesta permite ca ISIS să nimicească Europa. Practic, mesajul pe care propaganda evreiască a reușit să-l transmită Europei este: niciodată să nu aveți încredere în Steaua lui David.

Am aflat ulterior că filmul nu este un produs israelian. Originalul a fost realizat de studioul de animație HouseSpecial și este un clip inocent de promovare a studioului fără niciun fel de mesaj politic. Acesta a fost vandalizat de către echipa de propagandă israeliană de la hallelu.co.il/, care a adăugat o stea a lui David gigantului, steagul Israelului, aluziile la ISIS, etc. Comercianții de hasbara de la hallelu.co.il/ nu au menționat de unde au luat clipul, nici pe creatorii acestuia. De fapt, Statul Evreiesc a furat Palestina, a devalizat case și pământuri, și-a însușit humusul și falafel-ul. Ce mai contează și o încălcare a drepturilor de autor?

Aici este clipul original:

Articolul poate fi citit în limba engleză aici: http://www.gilad.co.uk/writings/2016/6/3/israel-is-fighting-your-war

Niciun comentariu: